BEVAKAD!

Hej, på er! Gamla som Unga!! Mår väl som jag förtjänar.. Ont i skallen, feber.. Allmänt risig! Usch! Hunden, jag o permon, har varit o handlat idag! Lite Glas.. Att dricka Goda Drycker ur! Hittade t.om en Lång gammal Salladiär! Som jag tänker ha mina Hårborstar o kammar i!! Den bara stod där! MED mitt Namn på! Skojar!! Ett uttryck jag har bara! Ni ska veta, jag köper på Loppis!! Vinsten går till Välgörande Ändamål!! Jag lever ensam, behöver bara några udda glas, av varje! Men gillar, lite mer rustika glas. Det hittade jag oxå! Har öppnat en Säljblogg! Där ska jag sälja ut allt!! (En del riktigt fina antika saker)!! Det fiins för mycket i mina skåp o Gömmor! En del Nostalgiporslin, jag fått av min Far! Min Mor köpte oftast Böcker!! Det var jättebra! Hon väckte mitt intresse för böcker! Det har 'hållit i sig', genom åren!! Kul, Att tänka tillbaka! Hur Olika mina föräldrar var, Fått lite av dem båda!! Utseendet efter mor, Personligheten, efter far! Kanske han påverkade mig omedvetet! Vi hade ett gemensamt intresse! Hundutställningar! Med våra respektive egna hundar! Far hade den av mina Sjukdomar som är Värst Värkande, Jag var pigg o alert! Visade far,s hundar på Hundutställningarna! När vi 'VUNNIT' det vi trodde!! Åkte vi hemåt, Turades om att köra bilen: Fooorrrden!!! Far bjöd alltid på mat på vägen hem!!! Som tack för att jag visat hundarna! Det var ALLTID EntreCôte med Pommes Frites , o Persiljesmör!! Detta var 60-80 tal! Det fanns ingen McDonalds, inga Kebaber, = Små vägkrogar!! Vi hade en RIKTIG Favviskrog: Vagnhärad: Janssons Frestelse!! Den Brann ner, Tyvärr! Dåtidens mått mätt, var den nog 3-stjärnig!!!Som Vägkrog Betraktat! Kommer ihåg: De hade Salladsbord!! Det var Mycket Ovanligt Då!! Mina föräldrar, levde i ett Älska-o Hata Äktenskap... Mycket jobbigt för MIG! Mitt syskon bodde långt ifrån, jag närmare! Blev Automatiskt inblandad, det är INGET trevligt minne!! Jag var själv S.K LYCKLIGT GIFT på den Tiden.. Trodde på en Familjeidyll... Sååå FEL!! Arvet gick vidare! Jantelagen? Kanske? Ville verkligen HA den där Lyckliga Familjen... Som ÄR en UTOPI!! Vi hade ju de 3 V:na: Villa, Vovve, Volvo! FÖR Enkelt! Som jag skrivit tidigare, Summerar MITT LIV!! Känns Bra! UTOM när jag skrivit om de riktigt otäcka Händelser, jag varit med om! Allt inom Familjen!! SKA nu Påbörja Rensningen... Det ska Bli såå SKÖNT!! Sätta ett Slut, Få Komma till ny BÖRJAN!! Nu är Jag trött, Behöver vila! Kroppen Värker!! Måste byta Stol vid datorn..THE END!

   Hej, Å Hå!!

Härligt att sitta inne i ''Stugvärmen'' en sådan 'Höstdag' som denna.. Inte ens Hunden, vill gå ut! Har gjort lite God mat till mig o Hunden. Potatisgratäng, Stekt Fläskfilé.. + Ett Glas VIN!! Dé NI!! Har varit häckandes vid datorn, den mesta tiden idag! Har ju lite att Lära mig.. Bl.a: Lockmedel, En Vette, kanske? Alltså en 'Fuskig' Sjöfågel, som ligger i vattnet, meningen är att den ska LOCKA till sig andra Fåglar, Så de Fega ''Jägarna'' Som ligger i Sina Gömslen, ska få MAT på Bordet!! Jag är en mycket stor Djurvän, ''umgås'' med Ån,s Änder dagligen! De är sociala Vackra i sin Fjäderskrud! Tänk att någon ens tänker tanken... Sätta Ögat till Gevärets Sikte, + Skjuta!! För rent nöjes skull! Jag tycker det är AVSKYVÄRT!! Men, vissa gör det! Mycket värre, är, när Ungar, på 2 ben, får för sig att stänga in en And i en Kartong, OCH TORTERA DEN! Jag vet, VEM, som gjorde det! Skäms!! Dubbelt Skäms!! Samtidigt ha Djur i Familjen.. Hur går det ihop? Vidare tycker jag oxå, det är minst lika Vidrigt, att Köpa en liten, Kattunge, För ung, för att lämna mamman!!!! Leka o busa, HA Kattungen som Leksak, sedan tröttna.. Skylla på att katten rivs i ögonen, UT med Katten!! Fy, Dubbelt FY!! Det finns oxå Personer, som tar avstånd.. Av f.d Partner! Med Avsky betraktar ett nyförälskat, par, som i sina sista Fertila, År Lyckats bli Gravida! Tittar på den f.d sambon, med partner, VILKEN Avsky i blicken!! Är förvånad, mycket! Man ska vara rädd om det man har... En dag är det försent! Vilken SORGLIG Person... Mina Godnatt-Ord, Lev Väl!

   Har Tydligen en ''Gammal Vän'' som är allvarligt Sjuk...

Fick en kommentar om det i ett av mina Blogginlägg! Tyvärr har denna Vän, inte lämnat rätt mailadress, kan Därför inte nå denne! Men hoppas Du 'Vän' Namnlös.. Får behandling, och med tiden bli Helt frisk! Vet g.m sjuk nära anhörig, det finns BRA mediciner för din 'Åkomma' Kram

   Bloggaren, är BEVAKAD!!

Jag, som skriver här, är bevakad! Finns opublicerade Kommentarer! Av samma Person! Inget värt att Publicera faktiskt... Ingen Substans alls!! Bara! Påhopp! Jag skriver för min skull, passar inte det läs inte då!! Det ÄR ju inte svårt att se vem som lägger de kommentarerna! Alla har vi våra små egenheter, när vi uttrycker oss både i tal, som i skrift! Men, Jag är GLAD för alla Besökare, som tycker det är 'Intressant' läsa min Blogg! KOM NU IHÅG: Inga Anonyma Kommentarer PUBLICERAS!! Skriver för MIN EGEN DEL! Det är inte TVÅNG att läsa!! Jag återkommer nog, med mer innehållsrikt inlägg senare inatt.... Ha det Gott mina Läsare! Det Har jag, Renar min själ HÄR! Ni Får läsa, det är som en Resa.. KRAM!

   OBS!!!

DET HAR INKOMMIT ANONYMA KOMMENTARER TILL FÖRRA BLOGGINLÄGGET, HÄR UNDER! OBS! INGA ANONYMA KOMMENTARER PUBLICERAS!! STÅ FÖR ERA ÅSIKTER, OM NI TVUNGET SKA KOMMENTERA MIN BLOGG! AVSER INLÄGG AV FASS.SE OXÅ!!! ÖNSKAR EN FORTSATT SKÖN O TREVLIG DAG, FÖR ÖVRIGA LÄSARE AV BLOGGEN!

   KONSTIGT...

Jag och många andra BLOGGARE, Ett sätt skriva av sig, det man vill. Förstår inte! De kommentarer, jag fått på mitt förra inlägg, är ju inte ens relevanta! Anonyma FEGA kommmentarer! Jag skriver, ''urverkligheten! Som jag upplevt mitt liv! Hur jag numera lever mitt liv, har inte nämnt några namn, inte orten, jag bor på, men Anonyma FEGA KRÄK! Tar sig friheten, kommentera mitt liv, som jag upplevt det under 62 års tid! Jag sitter med Facit, av mitt liv! De som skriver Elaka kommentarer, vet tydligen inte vad LÄRA FÖR LIVET innebär! Jag kan, inte ha såå många år kvar att leva, efter Släktstatiskiken, om jag har Tur! 20, kanske 30 år! Tänker, Är jag såå dålig, har jag gjort såå orätt.. Jag berättar om MITT LIV! Min historia, kan Ingen ta ifrån mig! Den finns, per automatik! Som en RÖD TRÅD, Genom mitt liv, går ett uttnyttjande, av mig, men, när jag inte ORKAR längre.. Då Finns jag inte! Fy Fan, för att bli gammal!! Ni som tagit er fríheten, skriva ANONYMA kommentarer! Om Polisanmälan, Datainspektionen??? Förstår inte! Jag skriver om MITT LIV! Hur JAG har upplevt det! Från mitt perspektiv! SVÄR VID MIN DÖDE BRORS MINNE O GRAV, MIN MORS MINNE O GRAV, MIN ÄLSKADE FARS MINNE OCH GRAV!! ICKE ETT ENDA ORD ÄR OSANT! Den som påstår något annat känner mig inte! Fick t.om, en personlig kommentar, på min mail: DU Tar väl snart fram MORDVAPNET OCKSÅ!! OBS, Nämner icke vilket vapen, det var, DET Bjuder jag icke den Känslokalla personen för! Jag fick ta hand om OFFRET för Mordförsöket! Tro mig, det är inget, någon, som inte själv upplevt, kan sätta in sig i! 4 Stycken Blodiga 5-6 centimeters Jack i huvudet!(Huden, spricker, är tunn, VÅÖLDSAMT VÅLD MOT HUVUDET, VAR ÅTALSRUBRICERINGEN! JAG MÅR ILLA, NU MAGEN, KNYTER SIG, JAG VILL KRÄKAS, DET ÄR NOG 30 ÅR SEDAN, MINST!! JAG, Blir kallad Lögnare! Av Anonyma, ovetande människor! Fortfarande ÄR ALLT SANT! I ALL SIN RUSKIGHET, Nu rinner mina tårar....Hur missförstådd, får en människa bli?? Har en Vän,(Tror Jag..) Som går och tror den känner mig! DU MIN VÄN, HAR FÅTT ADRESSEN TILL MIN BLOGG! Känner DU mig Fortfarande??? Svara mig! Snälla!!

   Vilken NATT!! Ej Bebådad, eller sånt!

S0V Oroligt inatt! Hunden, Tassade på mig heela tiden.. Jag: Irriterad! Behöver min sömn!! Blev Klarvaken, låg o tittade på TV, i Sovrummet! Plötsligt, ringer MOBILEN!! Konstigt, mitt nya nr, är inte reggat! Googlade det mobnr som ringt mig. det var en HEL SERIE Med 073-nr! Fick upp denna mail: CineSuna.ro! På Sidan, fanns kommentarer från andra som blivit uppringda, oftast på natten, som jag blev! Fick säkert 10-15 samtal och sms! Gissa vad? Bytte nr! OMG! Hade ett gammalt, jag inte tänkt använda, det får duga så länge!(har ju alltid fler i reserv, helt oanvända) Hunnit med annat, oxå! Ringt Hyresvärden, OM Större Lägenhet! Finns en 3:a 2 hus bort! Med mitt LÅÅÅNGA Läkarintyg, så, går det nog bra! Värden, sa bara att jag har ju mycket Hjälpmedel, som tar plats, Manuell RULLSTOL, PERMOBILEN, RULLATORN, KRYCKOR, MYCKET EXTRA FÖR min Personliga Hygien Oxå! Det är ju nu hemskt trångt, med Hjälp-personal, som Kommer o Går, 3:orna, har större HALL, BADRUM, Klädkammare!! Tänk, Få en Klädkammare!! Drömmen, för en Hamster som JAG!! Mår liite Bättre idag.. REUMATIKERS, DAGSFORM, är ju som en BERG-O-DALBANA! KUL, man vet inte från dag till dag HUR man kommer att MÅ!! ''Omväxling Förnöjer'' Än KAN jag GÅ, Inne, och LIITE UTE, ENVIS!!! Ska INTE NER I RULLSTOL PERMANENT!! Har ju fått ARTROS I ARV... Vilket ARV, Sen! Kunde jag inte Fått några MILLAR istället?? Otur, Men Min FAR, OCH Hans SYSTRAR, Hade alla Artros, det är STARKT Nedärvt!! Kommer ihåg min Fars Skov... Hemskt!! Han var oxå ENVIS; Gav sig inte! Startade Kennel, som Terapi!! Perfekt!! (Jag o min far var i LONDON, början på -70 talet, vid 2 tillfällen, Cruft´s Hundutställningar! VI T.om Importerade en AprikosPudel!) Min Far hade ibland HEMSKT ONT I Sina HÖFTER! VI fick stanna, många ggr! Han stod o Hängde på nånting, tills VÄRSTA SMÄRTAN, gett sig, Tänk, om jag Förstått DÅ! Far, var som jag, Talade Inte Gärna OM Sjukdomar!! Men, NU HAR JAG FÅTT HEMSKT MYCKET GLÅPORD, PÅHOPP, MM ,MM. NU SKA jag BANNE mig Lätta på Trycket!! Vad är lite Solutslag, Avundsjuka, från en del, för LITE förmåner Jag har som Kroniskt SJUK HAR! MINA BARN 2 STYCK! Som jag gjort ALLT I min MAKT FÖR! Har HELT ÖVERGETT MIG! BITTERT, JA! MAN BLIR BITTER, NÄR INGEN, MAN ÄLSKAR BRYR SIG! ÄR FAKTISKT VÄLDIGT STOLT ÖVER MINA BARN! DET FÖRSTÅR DE INTE!! Dottern, Anser JAG är SKADLIG.. För hennes BARN!! HAR ICKE SETT MINSTA BarnBarnet, 2½ Åringen sedan JULAFTON FÖRRA ÅRET!! Den äldre Storasystern var inne i min Lägenhet, Som var MYCKET OSTÄDAD, LUKTADE, av Gammal DISK, Det Barnbarnet Mailade mig!! Ville inte komma TILL MIG, PGA DETTA! FULLT FÖRSTÅERLIGT! Jag BAD DOTTERN, Förklara för SIN Dotter/Barnbarnet, ATT JAG INTE ORKADE, STÄDA O DISKA!! Dottern VÄGRADE!!! MEN BRÅKA, O LÅNA PENGAR, GÅR BRA!! Hon Fick t.om Med sig MAT ur MIN FRYS, FÖR BARNEN SKULLE FÅ MAT!! MÄRK! HON HAR ALLTID HAFT RÅD ATT RÖKA!! Hon fick STÄDA Hos MIG Under en PERIOD, FICK 250 Kr/TIMMAN *SVART*!! Slarvade KOPIÖST!! VILLE BARA HA DET GJORT, O HEM!! OK, BARNEN, Väntade! Men, de har ju en PAPPA oxå!! NU Har jag NY DISKMASKIN + TVÄTTMASKIN--NY, KOMMER IMORGON!! Nämner INTE SONEN, SÅ MYCKET, HAN BRÅKAR INTE MED MIG! Det Räcker SÅÅ BRA MED Dottern, Mailade henne inatt, talade om Mobnr BYTET! Får svar: och? (Som MAMMA, ÄR INTE TANDLÄKARE..)SMILE! Undrar jag: Vilka Signaler ger det Dotterns BARN?? JAG SITTER HÄR, I HÖSTMÖRKRET, UTAN SOCIALA KONTAKTER... TRAKASSERAD AV EN GALEN GRANNE! HAR 2 BARN, 3 BARNBARN... VARFÖR, BRYR DE SIG INTE??? SKÄMS DE FÖR MIG? STOD VID ETT ÖVERGÅNGSTÄLLE, PÅ STAN, SATT I PERMOBILEN! SONEN, MED SIN SON, KOM ÅKANDE I SIN NYA FIRMABIL! SÅG INTE MIG.. ''Sin'' MAMMA!! OBS, Bor i en LIITEN STAD!! Har alltid FÅTT TAGIT HAND OM ALLA TRAGEDIER, I MIN FAMILJ, DÖDSFALL, SJÄLVMORDSFÖRSÖK, MORDFÖRSÖK, GROVA SAKER! Tvingats VARA den STARKA!! Blivit Psykiskt Misshandlad av MINA BARNS FAR!! Som SÖP, SOM ETT SVIN, Lämnade MIG, OCH BARNEN ENSAMMA I En VILLA, UTE PÅ LANDET!! Han har alla barn o barnbarn, Omkring sig... Inte JAG!! Man ska tydligen vara BORTAVARANDE FÖRÄLDER!! DÅ blir man sååå SPÄNNANDE!! Karl-skrället, var T.OM Och ''FÖRGYLLDE''(!) 'GRANNDAMENS' DAGAR, NÄR HENNES MAN ARBETADE!! SAMTIDIGT, SOM VI Skulle ''GÖRA BARN''!!!!!!!!!!!! Som, blev Dottern! Har Fått SANNINGEN, av 'Granndamens' MAN! När HAN låg på sin DÖDSBÄDD!! Då kan man ju börja FRÅGA SIG: VAD HAR JAG GJORT, SOM ÄR VÄTTE?? Att JAG ÄR SJUK, OCH OBEKVÄM? Jag kan tyvärr inte Känna mig gammal i SINNET!! ÄR DEN JAG ÄR, OCH STÅR FÖR DET!!! Men, jag Skäms! Körde MIN DOTTER TILL BB NÄR HON SKULLE HA YNGSTA DOTTERN.. Krystvärkarna kom, På Vägen DIT! 20 MINUTER SENARE, VAR Barnet FÖTT!! Tog hand OM STORASYSTER, SOM TYCKER DET LUKTAR ILLA HOS MIG!! Ska LÅNA GRANNENA BIL! HÄMTA INSYNSSKYDD, OCH KLÄDPAKET!!!! LILA ESCORT!! Tyvärr Manuell!! LIIITE SVÅRT ATT KÖRA, MED KNÄPROTESER, STELOPERERAD VänsterFot, OCH KRONIISK INFLAMMATION i HÖGER ARM, Man måste JU ''RÖRA OM I BENSINEN'' OXÅ! SLÅ DETTA DEN SOM KAN!! OCH ÄLSKAR RIKTIGA MÄNNISKOR, SLÄKT ELLER VÄNNER, ANDRA GÅR ''FETBORT'' HA DET GOTT ALLA SOM LÄSER! ÄR INTE BITTER, BARA SÅÅÅ BESVIKEN!! KRAM PÅ ER! ÄR SNART TILLBAKA HOS ER!!! ;=)

   VILKEN TRÅKHÖST!!!

VI = Chess o Matte vill inte ens gå ut!! Sitter här o Häckar, som 4 Fåglar, men det är ju fel Årstid.. Catsen intr. Av Balkongen, men de vill iaf inte vara där! Här är det bara *Sjukdom i elände*! Trodde, jag hade FÖTT några barn... Där trodde jag fel! Tur det finns andra som bryr sig om mig... Ett Helvete att sitta Isolerad! Tror jag hade haft det bättre på Anstalt... Inga namn, vill inte kränka någon!! Men, är en gammal Edesta-Elev!! Om nu någon, som Varit där, Bott där, HÖR av er för Tusan!! Vårterminen -64!!! Rektor Elzén!! Jag är Reumatiker, 3 olika Sjukdomar! ''Herren'' Fördelar inte sina Gracer! Hade räckt med en... Väntar på Operationer !! 3 stycken!! Inga 'Löjliga' Småoperationer!! Här tar VI I Ordentligt!! Ska Skära, eller SÅGA bort de flesta Tå-Lederna på Båda Fötterna!! DE NI!! Har redan Inopererade Knäleder, s.k Brånemark!! ( ev felstavat) En Rygg som är som en KORSETT av SMÄRTA!! Sitter i 3,Hjulig Permobil!! Åker omkring, med min hund, SE Headern! Tar mig fram i de flesta fall! HAR Vält i SKOGEN! En Gång!! Tur det finns Mobiltelefoner, och ÄNGLAR!! (TOBBE! GLÖMMER ALDRIG!) Nu är jag försiktigare! Vill ju inte Gå å Dö i Onödan!!! Vill inte ge Släkten den tillfredställelsen!! Den får de skaffa sig, nån Annanstans!! Iof! ÄR jag Liiite Ledsen.. Har i mitt Oförstånd, gjort en KÄR VÄN ORÄTT!! DET FRÄTER inom Mig!! Tycker inte om sånt!! Men Tyvärr händer det!! Gjort är Gjort!! Har gjort Personlig Avbön... Få se om det Hjälper!! Ha! Min f.d Dotter skulle Spricka om hon visste mina ''affärer''! Men JAG är Vuxen, så oxå HON... Har kommit till den Punkten:(Iaf idag..) Jag Struntar i det MESTA!! Det är såå skönt, kommit till den insikten!! Have A NICE EVENING, WHEREVER YOU ARE!!

RSS 2.0