Ännu en ny Vårdag!

Jag fick för mig att det var Jättevarmt ute, satte på shorts, barbent, trodde nog jag skulle bli ''brun'' Blev Blå ist! Genomfrusen! Hem och fick på mig ordentliga kläder, dvs varma! Det är lite som''Blåsippan uti backarna stå''
Vid min ålder har jag gjort en hel del vårar, borde nog lärt av dem. Inte jag, nej! Körde en runda med hunden, och permobilen. Sedan hem. Ska nu Sätta Hjul på min cykelkärra! Måste ha något och få hem till kyl och frys med!
Inte att förakta, Hunden kan sitta i kärran, fastselad! Tänkte mig lite längre ''tripper'' i år. Skrotade min bil i början av året. Tänkte se om det fungerar utan bil! Är lite bortskämd, har kört o haft bil i många år. Tycker om att köra ff oxå!
Jag är ju ny som 'bloggare', det tar nog en tid innan jag får upp ångan! Ska lägga ut bilder småningon! Det blir nog mest djur och narurbilder, det är mina främsta intressen. Ha det Gott, om det är någon som hittat hit ännu!

   Välkomna in till min Blogg, den 1:a!!

Dessutom min första. Här tänker jag skriva ner lite om vad som sker i mitt liv, Och vad som skett. Det blir mycket om mina djur med! Hunden ni ser, på bilden är 4 + år, har 2 katter (innekatter. de är 4 år, och 1år). Är reumatiker med mycken värk och trötthet. Sjukpensionär. Sitter och kör permobil ute, oftast med min hund som sällskap. Bor vackert intill en Å. Som går/rinner genom min stad. man kan nästan gå/åka (med cykel o permobil) långt upp utefter Ån, Ner till hamnen, äta något gott, Glass t.ex. Hunden får en egen! Mina djur betyder enormt mycket för mig. De sover hos mig, värmer mig när värken är hemsk. Sedan är de ju super-Goa med! Härligt med våren, Allt vaknar till liv igen! Har massor med fåglar runt där jag bor, nyhet för mig, fanns inte där jag bodde förut. Det var på 5:e vån. I ett mycket större bostadsområde. Har bott just här, i snart 1 år.

   Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0