Ingenting...

Blev som jag tänkt idag.. Skulle Åka ner till Sta´n, För Kallt, för mig1 Sitta i Permobilen i denna kyla!! Nää, Tack! Fick Jättekärt Besök istället! Kul, med lite avbrott! Hunden, blev salig Katterna med! Sen, kom de en Karl... Då blev hunden Ännu Galnare! Kan inte förstå, vilken energi, den har... Katterna, satt med Stooora Ögon, kollade in ALLA, O ALLT! Nu ska jag ta mig en liten Tupplur.... Det får man som pensionär, och Reumatiker!!! Önskar MINA läsare En BRA Dag!!!

   Vilken Härlig Vinter!!

Visst ÄR det väl vackert? Jag bor ju, så bra, ingen biltrafik, just! Var nyss ute, Det Gnistrar som billiarders-billiioners Småstjärnor i snön! Det Är såå Vackert! Grannen, har en liten Utegran, med belysning, den har blivit en 'Snögrotta' Det ser så häftigt ut! Men, härom dagen, när det var mildare, såg jag en av ÅN,s Hägrar sitta på Iskanten, i nästa 'damm' neråt ÅN, Har 'Kärlekslivet' börjats, där ligger sjöfåglar o spanar! Ser häftigt ut! Förra våren, var heela Ungskocken, i 'min' damm, utanför husknuten! Jag går ut... Barbent i sommartofflor! Snabba 'Ryck'!! Sitter nu med tårna på elementet, hääärligt, Ska nog ta en Tur utefter ÅN, Imorgon.. Ska iaf till Sta´n.., Min 'vän' har skickat paket till mig.. Då Åker jag nästan hela vägen utefter ÅN, Tänk för sådär 13 år sedan, stod jag med en släkting, som fiskade Lax, På fiskepremiären... Denne, fick sin Lax, direkt efter midnatt! Häftigt! Jag har bilden, som var i tidningen av Firren! Näästan lika stor som firren själv. Hoppas det blir lika Fint o kallt imorgon. Nu ska jag fortsätta värma mina tår!

   Kyla!

Ännu Kallt! Snön ligger Kvar! Härligt! Hoppas alla barn, som fått vinterrelaterade julklappar, Är ute i snön, åker Skidor, Pulka, ja, vad som barn alltid gjort i snön på vintern! Min hund, gillar den vita snön, kan gå lös, VI kan gå ut på nätterna.. Då är ingen granne vaken, o hotar... Har fått ställa om rastningarna, till tider då grannar sover! Vill min hund ska få gå lös, o vara en glad hund!! Catsen, däremot... Den äldsta, vill bara ligga på Elementet, eller på ett bord inärheten. Minsta, Protesterade, ville gå ut.. Kallt om tassarna! Nu kan båda ligga o titta på småfåglarna, som matas, flitigt! Det finns ju många här, mängder med buskar, o träd, Ån, i närheten, idag såg jag harspår där Ån, frusit.. Det Är en Riktig Vinter! Precis, som det Ska vara! Vad är en vinter Utan Snö, och Kyla? Vackert med Frost i träden... Snart, Snart, är Våren här.. Med Pollen, och Fågelsång, Barnkammare i Ån, Vårt Hägerpar, kanske häckar i år igen.. Bävrarna, de jobbar! Såg de fällt ett stort träd, de jobbat på sedan förra vintern, nu ligger det ner i Ån, vad som sker under ytan? Troligen Skördar Bävrarna, sina grenar, som ligger därunder! Jag har önskat, få se nån Bäver, men, får bara se De träd, de varit och gnagt på, som ibland inte faller i rätt riktning, ner i Ån, Bävrarna, verkar inte beräkna riktigt rätt, ibland..

   Vitt Knarrar under fötterna, Kallt

Har ju legat sjuk, hela decenber, till o från,och det fortsätter, Så trist! Har t.om slut på Alvedon! Nu får väl Febern Härja, i min kropp, bäst den vill! Har gjort lite bra affärer på Internet-handel, känner mig ganska nöjd idag! Telefonen HAR ringt, 2 ggr! Vilka Under!Blir genast piggare å få prata lite, från förr! En av vännerna, har lagt ut en gruppbild, på Fb! Urkul! Stiliga Gossar, Nu är en del av dem borta, Vissa lever behagligt Pensionärsliv! Jättekul, få se bilden, Leffa! ''Singen'', Vet, din Fru tittar in här ibland! Glatt Gäng!! Härligt snön, får ligga kvar, Ren Hund!! Nu Syns det, Hunden ÄR Blå!! Mot den vita Snön! Nu ligger den o snarkar under databordet, Jag sitter bekvämt, med mina tår på Elementet!! Skönt! Men HUH, Vad Kallt det är på Nätterna! Ha det gott! Inga sensationer idag!

RSS 2.0