NY Vän!!

som Hundägare, träffar jag andra, likasinnade. I ett av Stan´s ytterområden, finns flera affärer, för att variera promenaderna, för Chess (och mig)var VI Vid en affär, där träffade VI en kvinna,med en stor Schäfertik! På något sätt började vi prata, hade mycket att säga, varandra, älskar djur gör vi båda! Nu är det så att Kvinnan, blev en kär vän!! Hon är sjuk, hoppas bli bättre! Under tiden, får hon inte köra bil. Jag föreslog: Jag har körkort, Du har bil! Det blev att vi började åka ut med våra hundar, ha fika med oss, jag har mina campingstolar med. Där sitter vi på Larslundsmalmen, och ''Kuckilurar''Dvs, Umgås, alla 4:a!! Det var en bra ide, med att jag kör bilen, och vi kommer ut! Idag har vi varit i Hamnen, och fikat! Jag blev bjuden, på Caffelatte, och Blåbärspaj, med Mjukglass!! Samma tog väninnan! Där satt vi på uteserveringen, med våra hundar, och mådde sååå Gott!! Åkte sedan vidare till Willys, och Rusta, jag handlade mat o sand till Catsen, På Rusta blev det, mest Hushållstekniska varor. Innan hade vi varit på en El.Affär där väninnan köpt Dammsugare+ Perkulatorbryggare! Tänk vilken Frihet vi och hundarna fick! Vi är nöjda, med arrangemanget Jag som Chaffis, till Väninnans bil!! Iof; Försökte jag ''köra över'' en Finne idag... Väninnan ''Skrek'' Jag tog det inte så allvarligt! Det är bra bromsar på bilen!!! OBS! Jag känner Finnen!! Han bara skrattade!! Det blev ingen 'blodspillan'' iaf! Jag är ringrostig, inte kört bil på ett halvt år!! Men det är väl bara att träna!! Gamla körrutinen finns ju kvar, övning ger färdighet!! Sen ska ''Bilrackarn'' in i ett trångt Garage också!! Hittills, har jag ''lyckats'' köra in bilen utan en skråma!! Sen åker Chess och jag hem, Dråsar i ryggläge, jag somnar oftast! Skogsluften tar! INFO: När jag skriver *VI*, Är det Chess och jag!! Ha det Gott Alla som läser!!

   Mediciner, Mediciner... + Bilar!!!

Nu har min öronvärk försvunnit! Det är sååå skönt! Nu blir det gastroskopi, i veckan.. Usch! Men, jag har haft tur, Fick tillfälle att Byta Läkare!! Apoteket, har larmat, flera ggr, att förra läkaren skrivit ut flera mediciner, som inte passar ihop, med Biverkningar som följd! Läste nyss på ett Chattforum, om just personer som blivit felmedicinerade, Då fick jag ingivelse att skriva! Jag har hela vintern, våren, o sommaren, känt mig svag o yr, Misstänkt Magsår! Hade mycket dåligt HB! Den nya läkaren har tagit massor av prover, allt är bra utom HB! Återstår, då gastron! Har gjort den förr(2ggr)! Inget trevligt alls.. Men får jag en diagnos, är det värt det! Har varit ute och kört bil(ar)!! UUUNDERBART!! Har en snäll granne, som jag lånar en bil av! Passar ju bra till pensionsdagen! Då är jag Rik... I några timmar iaf!! I Lördags, körde jag en 745:a Automat!! Inhyrd som Chafför!! VI åkte ut på Larslundsmalmen, in i skogen, och Chess, och En Mycket stor o Gammal Schäfertik, fick gå lösa där! T.om Jag gick på egna ben! Hade ju en person med, som kunde hjälpa, om jag, ramlade! Härligt att se hundarna njuta, i skogen! Sådana vänner, de börjar bli!! Det är ju meningen att jag ska köra 745:an fler ggr! Utflykter! Matsäck! Inte klokt, vad man kan sakna Bil!! Köper nog en till VÅREN!! Ska opereras, vara gipsad, det räcker med Permon! Nu är det God Natt för denna Gång!!

   Jag har sett på Tv-reklamen!

En slags VAXSTRIPES, som används till att slita bort ''Ludd'' från Kroppen, Tydligen är det mest kvinnor som använder sådana! BRA att det finns! För de som har Besvär med ''Ludd'' lite här o Där! Lyckligt Avsaknad, av sådana ''Besvär'', Visste jag inte sådant fanns, men det är väl en Åldersgrej... Vet iaf, att Äldre Herrar, brukar använda, en slags Trimmer, både till Näsa, Och Öron! Om de nu har hårväxt, där också... Nog om detta! Idag fick jag KÄRT besök! Ulrika, och Hennes 3 Barn, Jasmine m kompis, +Michaela, o Sabina! De hade med sig Blåbär och Kantareller, Som jag Fick! Jag blev Jätteglad!! Vi gick alla till Områdets Lekpark! Det gillade Tjejerna! Vilket Liv!! Inte van vid det här! Men Ulrika och jag fick prata lite, Hon visade mig sitt onda Knä, och Stortån, som värker så! Med min 'erfarenhet, med opererade tår, och inopererade Knäproteser'', Tycker jag Läkarna är otroligt ''slappa'', Tycker hon ska få en ''Second Opinion'' Hos mer meriterad Läkare!! Ha Det GOTT!!

   Trött, Mycket Trött!

En längre tid har jag känt mig hemskt trött,.Kunnat lägga mig att sova, flera ggr om dagen! Min hund väcker mig,(som tur är!) Till slut började de grannar jag lärt känna, Bl.a, den grannen som bodde på  samma adress som jag tidigare.(Hon är ''syrra'' på Akuten!) Reagera!! Jag var blek som Lärft, hade svårt med aptiten, ville bara äta Frukt! Lagade mat, men ville inte ha. Inte likt mig, jag gillar min egen hemlagade mat. Sökte iaf läkare, inte den vanliga! En ny! Som var mycket noggrann! Jag hade mycket lågt blodvärde, Hade kommit på en jourtid, (som brukar vara 15 min!) Jag var kvar i 2,5 timmar! Det blev så att 3 läkare, rådgjorde, och kom överens, om att jag skulle ha Blodtransfusion!! Dagen efter togs en massa prover, jag var så trött, att jag har ingen aning, om vilka det var.. Jag som normalt är noga,att ta reda på sådant!!
Läkaren HÄPNADE över vad/vilka mediciner min ord.Läkare skrivit ut till mig! Frågade om jag verkligen använde allt! Nej, var mitt svar! Jag lämnar in det mesta till förstöring till Apoteket! Detta var Tisdag,och Onsdag, Torsdag, skulle jag vara på avd 11, för Blodtransfusionen! Kom först!, Fick MINA 2 påsar Blod Först! ''Fuskade'' lite, så blodet skulle droppa


fortare, men det kändes i huvudet! JAG ville hem till Chess!! Hon hade aldrig varit ensam så länge! Iaf, hade hon katterna
 

Detta såg (hoppas jag) Som en engångsföreteelse... Iaf! Blev jag klar först oxå! Åkte hem, tar ca 3 minuter!! Chess var överlycklig, katterna oxå!! Ut med Chess, sedan SOVA!! Nu väntar jag på svaren på Proverna, + ska göra Gastroskopi! Usch o Tvi!! Det är så Äckligt!! Har gjort det 2 ggr, tidigare... Men det är nödvändigt,  Läkaren behöver ställa diagnos, för att ge mig rätt behandling, det troliga är magsår, kan vara blödande, eftersom mitt blodvärde är så lågt! Vad jag blir behandlad med då, är jag lyckligt ovetande om! Men, Det kändes tryggt, med ny läkare, som tog sig tid ordentligt! Det är jag inte van vid! Brukar Diktera mina intyg själv! (Min Syster Gjorde Det När Hon Levde!!) Har lärt av det! Har också Beslutat, att äntligen BYTA läkare!! 20 år hos samma Räcker!! När sedan denne läkare, tappat ''stinget'' pga, personliga skäl, då behöver jag ju inte tveka! Måste få upp Blodvärdet väsentligt! Ska ju snart Opereras i E-tuna!! Men då bor Chess i Okle! Catsen, tar Anders hand om! Tur jag har mina vänner!! Vad de hört av sig! Via mail, telefonsamtal! Jätte gulliga, har de varit, Min granne ''syrran'' har nästan, matat mig, med sin härliga mat! Chess avgudar henne!! Tänk vad stort, det kan bli: Trött, och blek! Innan jag ringde, för läkartid, tyckte nästan det var onödigt! Har ju mycket annat som ''slåss'' i min kropp! Fortsättning följer... Go´natt från Mig!

RSS 2.0