Påhoppad!!

NU VILL JAG BEMÖTA ETT PÅSTÅENDE: NÅGON, HAR ÖNSKAT ATT BLI VÄN MED EN BLOGGARE I SKÅNE, TYDLIGEN HAR DET SLUMPAT SIG, ATT DET ÄR EN KVINNA I EXAKT MIN ÅLDER, FRÅN SÖDERMANLAND, JAG BLEV PÅTÄNKT DIREKT! JAG FÖRSÄKRAR, JAG HAR INGET MED DETTA ATT GÖRA! SEDAN, ÄR DET JU SÅ ATT JAG TILLHÖR GENERATIONEN EFTERKRIGSBARN! VI ÄR MÅNGA! SÅ LETA EFTER NÅGON ANNAN, JAG HAR ICKE GJORT NÅGON VÄNFÖRFRÅGAN!! JAG ÄR NÖJD MED DE VÄNNER JAG HAR, OCH HAFT DE FLESTA SEDAN TIDIGA TONÅREN, BETÄNK ATT JAG NU ÄR 62 ÅR!! DESSUTOM, SÅ ÄR JAG MYCKET SMÄRTPÅVERKAD FÖR DET MESTA, DE STUNDER JAG MÅR LITE BÄTTRE, VILL JAG GÖRA NÅGOT MED MIN HUND, ELLER ANNAT KONSTRUKTIVT! DENNA BLOGGARE I SKÅNE, FÅR NOG TA TILLBAKA ''ANKLAGELSEN'' TILL DIG: JAG TYCKER INTE OM DIG, DU TYCKER INTE OM MIG, VI HAR ALDRIG TRÄFFATS, HELLER! KOMMER TROLIGEN ALDRIG ATT GÖRA DET HELLER! DU ÄR INTE EN PERSON, (HAR DU VISAT..) SOM JAG VILL LÄRA KÄNNA! JAG ÄR AV DEN BESTÄMDA ÅSIKTEN, ATT BARN SKA FÅ TRÄFFA SINA BÅDA FÖRÄLDRAR! JAG HINDRADE ALDRIG MITT BARN, TILL DET EFTER MIN SKILSMÄSSA! DET ÄR BARNS RÄTTIGHET!! DU ÄR JU INTE ENSAM I DETTA! JAG HAR BARA FUNNITS, FÖR MAMMAN, OCH BARNEN, INGEN STÖTTADE DEM, BARA JAG!! TÄNK DEN TANKEN! JAG GICK EMOT MIN EGEN SLÄKT FÖR DEM!! INTE FÖR SLÄKTEN
BRYR SIG, OM MIG HELLER, VILL BARA NÄMNA DET! SLÄKTEN HAR ABSOLUT INGET ATT TILLFÖRA MITT LIV! DET ENDA VI FF DELAR ÄR VÅRT GEMENSAMMA SLÄKTNAMN! MEN, SLUTA SMUTSKASTA MIG! DU HAR BARA EN PERSONS ÅSIKTER/UPPFATTNING. DU HAR ICKE MIN VERSION AV HISTORIEN, OCH DU KOMMER ALDRIG ATT FÅ DEN AV MIG HELLER! DU HAR INTE MED DET ATT GÖRA! DEN PERSON SOM FÖRSER DIG MED DE UPPGIFTER DU LÄGGER UT, ÄR HELT UTE I DET BLÅ, OCH FANTISERAR!! HJÄRNTVÄTTAD, ENLIGT MIN ÅSIKT!!


   Längesedan... Startinlägget!

Jag var inloggad här. Nu har snart juli gått, det börjar bli dags att skriva, det som var meningen,med min blogg. Den skulle ju handla om min verklighet, Ända från födseln, Jag är ju nu 62 år, och vill iaf påbörja någon slags bokslut av mitt liv. Mycket VET jag inte om, men har heller inte forskat heller. Det har ju varit semestrar, svårt att få tag på de uppgifter jag söker. Många i min ålder, börjar släktforska, ju äldre man blir, ju viktigare är det att få den 'sanna' sanningen! Oturligt, frågade jag inte för tio-tals år sedan, när den äldre generationen ff levde. Jag själv har ju ganska gott minne, men inte från mina första andetag! Det får räcka för nu.

   MER UR MIN VERKLIGHET!

Hallå! Jag Och Chess, har haft en Toppendag! VI blev hämtade med bil, av en god vän, från -60 talet! Vi åkte ut på landet, där väntade hans Fru! Med Sill, Nypotatis, och Tillbehör! En liten Promenad till Vattnet!! Det var 27 grader, varmt i vattnet!! Ville inte bada själv, dels för min krånglande rygg, och rädd för att Chess skulle hoppa i trots vattenrädslan, hon tror sig ha! Sedan Eftermiddagskaffe, med ''Litet glas'' Bredvid! Godis!! Jag som aldrig tagit något med alkohol i, tidigare, Körde ju alltid Bil Själv... Nu helt plötsligt, är det Gott nån gång ibland!! Har faktiskt, börjat ''köpa'' lite på Systemet, då och då... T.ex Rose´vin, Som var mycket populärt på -70 talet, då min X-man, och jag Gick ut på Krogen, Minst en gång i veckan!! Men det var mest Rom o Cola, Gin o Tonic/Grape då! Jo! Gin Fizz, var en drink som var god! Vi var ett gäng, som samlades, oplanerat, och hade jättetrevligt! På den tiden fanns bara ETT barn, Sonen, nu 41 År! Min mamma bodde 3 portar från oss, och satt ensam, tyckte det var roligt att vara Barnvakt! PÅ den tiden, var hon frisk! Inte Manodepressiv, som hon blev X- antal år senare! Det gick att lita på att sonen, hade det bra!! Det var en mycket trevlig tid! Och att vara ute så mycket, blev ju att ''färdigheterna'' i dans, Blev bara bättre o bättre! Jag kommer ihåg, att jag och en kompis till mitt X, Buggade MELLAN  Borden! Nu är han tyvärr bland de som Dött i förtid! Småningom, skingrades ''kroggänget''! X:et, OCH jag bestämde oss för att ''Göra'' ett barn till, ev TVÅ!! Vi fick ett barn, som föddes -75! Jag fick Förlossningspsykos + Giftstruma!!! Det blev Operation, istället för ett 3:dje barn!! Som en del känner till Är det svårt med intsällning av Hormoner efter Strumaoperation, Jag mådde mycket däligt under den tiden! Nu står mina prover konstant, vid varje provtagning, jag känner att det fungerar, men det kom ju fler sjukdomar... BL.A Ryggen!! På den tiden, fanns inte Magnetkameror!! Iaf inte här i Sörmland! SENARE, har jag Åkt in i ''Tunneln'' dvs Magnetkameran 2 ggr! DET Upptäcktes, en KRAFTIG Artros i RYGGEN! + Skolios!! Inte underligt att jag haft problem med MIN RYGG, sedan Tonåren! Nu finns ännu ingen bra operationsmetod, för min rygg! Den Ska VÄRKA, tills den LÄKER!!! Det är ingen DÅLIG VÄRK heller!! GÅR RUNT REVBENSKANTERNA, ''TRYCKER'' IHOP HELA MIG!!! Säng o Medicin!! Har svårt att sitta numera! ''BOR'' mest i Sängen! Just att få en RIKTIG DIAGNOS PÅ RYGGEN VAR BRA!! Nu i Höst, blir det ny Magnetröntgen, för att utröna, om det blivit någon förändring i ryggen, och övriga skelettet! Ska göra ''några'' andra ''privata'' Operationer oxå! Som ska förbättra för mig!  Jag brukar sällan, delge min Hälsa, men, börjar tycka det behövs, Som förklaring till Permobilen, och Personliga Assistenterna... Tyvärr är min vardag så här! Kanske ska dela med mig lite SMÄRTA till dom som påstår att jag är inbillningssjuk? då ni får ni veta VAD RIKTIG RYGGVÄRK ÄR!! Den Bränner! nu orkar inte jag skriva mer, just nu!

RSS 2.0